Termeni si conditii

1. Domeniul de aplicari și informații pentru clienți

Următorii termeni generali și condiții reglementează relația între Dae do Romania și clienții care achiziționează produse din magazinul nostru.

Magazinul nostru are următoarele date de identificare:

SC Dae do Romania SRL

CUI: RO 14980362

Registrul comerțului: J12/2153/2002

Cont: RO 53BTRL 01301202939647XX 

2. Informatii despre confidențialitatea datelor personale

După plasarea comenzii, indiferent de metoda aleasă datele dumneavoastră sunt păstrate de către Dae do Romania SRL doar pentru procesarea comenzii și emiterea facturii precum și pentru o validare mai rapidă a viitoarelor comenzi. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Dae do Romania SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.

Toate aceste informații vor fi introduse la înregistrarea dumeavoastră pe site, urmând ca mai apoi să puteți să vă logați să vizualizați și să accesați comenzile făcute până în acel moment.

3. Informațiile despre produse

Fotografiile produselor afișate au caracter orientativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către furnizorii, producătorii sau reprezentanții oficiali; ele pot fi modificate fără o înstiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală, aceleași condiții se aplică și prețului produsului.

Toate promoțiile prezente pe site sunt valabile în limita stocului.

4. Dreptul de retenție

Mărfurile rămân în proprietatea noastră până la plata integrală.

5. Informațiile clienților; modificarea datelor personale.

Puteți modifica datele dumneavoastră personale ori de câte ori doriți sau înainte de a trimite o comandă nouă.

6. Garanția produselor

Garanția se bazează pe legea HG786/96, 395/95. Garanția se acordă doar pentru defecțiuni de fabricație. Termenul de garanție diferă în funcție de piese și este intre 30 de zile și 24 de luni în funcție de produs. Pentru a beneficia de garanție produsele trebuie însoțite de factura fiscală emisă la cumpararea produselor și dacă este cazul de certificatul de garanție. Fără acestea, garanția se pierde. Pentru a determina cauza defecțiunii și dacă este cazul de garanție, produsul trebuie trimis la sediul nostrul. Această garanție este oferită de către producător și nu de către Dae do Romania SRL. Nu sunt responsabili în cazul în care producătorul decide că nu poate fi vorba de garanție. În cazul opus, produsul va fi reparat sau schimbat.

7. Limitarea

Dae do Romania SRL nu își asumă raspunderea pentru produsele care au ajuns deteriorate în cazul proastei manipulări a celor care au efectuat livrarea. În cazul în care semnalați că pachetul a fost deteriorat datorită transportului vă rugăm să faceți o reclamație scrisă la serviciul de curierat în momentul primirii pachetului.

De asemenea, Dae do Romania nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un fel de accident, daună sau prejudiciu rezultat în urma posesiei sau utilizării vreunuia dintre produsele achiziționate de la noi, inclusiv (desi nu limitat la acestea): uz necorespunzător, defecte de proiectare sau producție, asamblare incorectă sau necorespunzătoare, avarii în urma expedierii sau manipulării. Dumneavoastră, ca și client, consimțiți în momentul achiziționării oricărui produs de la Dae do Romania SRL că firma sau nici unul dintre angajații ei nu pot fi învinovățiți din acest motive. Clientul își va asuma raspunderea în totalitate. Adițional, cumpărătorul/utilizatorul va accepta că ciclismul, oricum ar fi practicat practicat, este o activitate inerent periculoasă din care pot rezulta accidentări serioase, chiar moartea, și va accepta să își însusească instruirea și supervizarea, precum și toate materialele de sigurantă, necesare practicării acestor activități.

Dae do Romania SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nici una dintre eventualele greșeli de tipar ce apar pe aceasta pagina web

EFECTUÂND COMENZI PE ACEST SITE ȘI IMPLICIT FIIND CLIENTUL DAE DO ROMANIA SRL DECLAR CĂ AM CITIT ACEST ACORD ȘI ACEASTĂ DECLARAȚIE DE RĂSPUNDERE ȘI AM ÎNTELES ÎN TOTALITATE CONȚINUTUL LOR. AM ÎNTELES, DE ASEMENEA, CĂ ACEASTA REPREZINTĂ O DECLARAȚIE DE RĂSPUNDERE CUPRINZĂTOARE, ATÂT PENTRU PERSOANA MEA, CÂT SI PENTRU COPIII MEI MINORI ȘI PENTRU ORICINE ALTCINEVA CARE S-AR PUTEA FOLOSI DE PRODUSELE ACHIZITIONATE DE MINE DE LA DAE DO ROMANIA.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.